Ароматизатор «Лікер Бейліс» на 100 літрів
Ціна: 380.00 грн.
ЗамовитиБейліс – класичний ірландський лікер, дуже популярний у всьому світі. Основні інгредієнти, які входять до складу Бейлісу – це ірландський віскі потрійного перегону та молочні вершки. Міцність такого напою переважно становить 17-25 градусів. Існує Бейліс з різними наповнювачами, це справді жіночий напій, але деяким чоловікам припадають до душі коктейлі на основі або з додаванням представленого лікеру.
Жоден дівич-вечір не обійдеться без ірландського молочного лікеру. Так як виготовити справжній Бейліс дуже важко і фінансово затратно, ми пропонуємо взяти за основу лікеру - ароматизатор «Лікер Бейліс» на 100 літрів.
Рецепт приготування ірландського Бейлісу, на основі ароматизатора, дуже простий, для його виготовлення вам знадобиться:
- розвести самогон чи горілку, щоб основа була міцністю 20-25 градусів;
- змішати ароматизатор «Лікер Бейліс» на 100 літрів з неміцним самогоном, що вийшов;
- для справжності напою, іноді додають какао і желатин у тому щоб напій став тягучим як і оригіналі;
- щоб напій настоявся потрібно близько 3-5 днів.
Ароматизатор «Лікер Бейліс» на 100 літрів йде комплектом з двох флаконів. Один – ароматизатор –75г (±6%), другий – карамельний колер – 50г (±8%).
Карамельний колер – натуральний харчовий барвник надає напою забарвлення.
Комплект розрахований на приготування 100 літрів лікеру. Якщо потрібно зробити меншу кількість, можна використати частину ароматизатора і колера в пропорції. Або зробити таким чином – в 1 літр сировини (не більше 60 °) влити вміст обох флаконів, перемішати. Таким чином ви отримаєте концентрат, у якого буде необмежений термін придатності і його легко буде ділити за допомогою мірного стакану з розрахунку 100мл на 10 літрів.
Придбати ароматизатор «Лікер Бейліс» на 100 літрів можна зателефонувавши за номерами телефонів
Київстар |
098-108-97-79 |
Лайф |
093-438-97-79 |
або оформити замовлення на сайті.
Також пропонуємо інші види ароматизаторів:
- Ароматизатор «Коньяк карамельний»
*Дизайн упаковки може відрізнятись від зображення.